Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

DM 2015 - 6 flyvning

DM og NM 2015 – 6 flyvning.

Lørdag morgen og næstesidste flyvning. Der er udskrevet 3 task, først en Pilot Declared hvor vi må vælge to mål, og derefter en Fly-On også med mulighed for at vælge to mål, og sidste endnu en Fly-on også med to mål.

Der er igen høj vind i lav højde, men denne gang vælger stævneledelsen at gennemføre flyvningen. Vi vælger på hver opgave at lægge vores to mål efter hinanden med stor afstand, da det vil give os mulighed for at starte en helt ny indflyvning på det andet mål, hvis vi skulle ramme ved siden af i første forsøg. Det viser sig at være en rigtig god strategi, for på den første opgave ligger der 5-6 små veje lige ved siden af hinanden, og oppefra med 30 km/t har vi svært ved at finde ud af præcist hvilket vejkryds som er vores mål. Først da det er for sent at ændre retning bliver vi sikre på hvilket mål der er vores – vi vælger derfor at droppe det mål og i stedet forsøge at gøre det bedre på den anden mulighed på opgaven. Det var en god beslutning, for her finder vi målet længe før vi når frem, og får en god indflyvning med et markerdrop på 5,65 m.

Vi flyver videre mod vores første Fly-on hvor vi igen har svært ved at finde det rigtige vejkryds, og igen vælger at droppe det, og flyve mod vores andet mål på opgaven i stedet – igen en rigtig god beslutning og vi dropper markeren på 3,36 m og vinder opgaven – igen kan vi se at feltet er stærkt for nr. to får målt 4,00 m, nr. 3 får 4,05 m nr. 4 får mål 8,50 m. Så er man oppe over 10 m. så er man sidst i feltet.

På den sidste Fly-on får vi en ok indflyvning selvom vejkrydset ligger bag et hus, med en høj flagstang, og masser af elledninger lykkes det at komme ind på ca. 30 meters afstand – tæt nok til at vi kan kaste markeren resten af vejen. Kim slynger markeren rundt for at få godt med fart på til kastet, men da han slipper har halen af markeren snoet sig rundt om hans arm, så den bremses og falder til jorden – så resultatet bliver kun 35,70m. Øv – men så lærte vi at holde halen af markeren i den frie hånd J

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.