Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EM - 2015, 1 flyvning

EM 2015 – 1 flyvning

EM er i gang – efter 23 timer i bil ankom vi til Debrecen i det østlige Ungarn, klar til at sammen med de øvrige danske hold at repræsentere Danmark ved EM 2015

Vejret er med os – men med 20 grader kl. 04.00 om morgenen og 37 grader midt på dagen, lidt for varmt til at det er perfekt. Udfordringerne med vejret fik vi allerede på første flyvning. Når det er så varmt, bliver vinden også meget ustabil med skiftende vindretninger og vindhastigheder.

Til briefing var der  to task, først en Hezitation Walts og derefter en Pilot Declared Goal og besked om at der ville blive lavet nu vindmåling på det fælles startsted, og ekstra briefing. På startstedet havde vinden ændret sig så meget at det var helt umuligt at komme ud til de mål stævneledelsen havde lagt. Den første task blev derfor aflyst, så vi kun havde én task på flyvningen.

Vores egen vindmåling bekræftede stævneledelsen vindmåling, så vi lagde vores mål, og gjorde klar til start – da de første balloner var startet, kunne vi se at vindretningen igen havde ændret sig, men Kim vurderede at det kun var et vindspring, og besluttede at starte – det viste sig desværre at vinden først kom tilbage til de målte vindretninger langt inde i flyvningen, så vi måtte kæmpe for at finde den rigtige vind hele vejen, og får et resultat på ca. 700 meter.

De fleste andre piloter har også store problemer på flyvningen, men Niels klarer sig rigtig godt og ender på en 6 plads – godt gået J.

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.