Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EM 2015 b- 2 flyvning

EM 2015 – 2 flyvning

På anden flyvning er der udskrevet 4 task, en Pilot Declared Goal (PDG), en Fly In hvor vi selv skal finde startsted, en Hesitation Waltz, hvor der er flere mål at vælge mellem og sidst en Landrun, hvor man med 3 punkter skal indramme det størst mulige landområde.

Vi må selv bestemme rækkefølgen, men vælger at gennemførte opgaverne i den rækkefølge de er opstillet, da vi mener det giver den bedste mulighed for at gennemføre dem alle. På den første opgave flyver vi ind til målet, der ligger et meget kraftigt venstredrej helt nede ved jorden og vi kommer lidt for tidligt ned, men kan nå at korrigere, og kommer fint ind over målet i lav højde og kaster markeren med et forsigtigt kast – desværre lidt for langt, så markeren lander 4,08 m på den modsatte side af målet J - men et godt resultat som i dette selskab rækker til en 26 plads – de er gode herned J

På anden opgave har vi også en fin indflyvning, men her bliver for alvor ramt af det varme vejrs ustabilitet – kort før vi starter den sidste indflyvning til målet, giver vores følgehold besked om at vinden ved jorden har drejet ca. 50 grader til højre – vi kan samtidig se at ca. 8 balloner som ligger lige foran målet drejer af ti, højre og ikke kan komme ind til målet, vi ligger på samme indflyvning som dem, og forsøger at korrigere med det er ikke muligt at finde nok venstredrej, så vores resultat bliver 103 meter – ikke godt.

3 task, bliver en kamp om at finde det forsvundne venstredrej  - det lykkes desværre ikke helt, og vi kommer kun ind på 112 meter. På den sidste opgave driller det manglende venstredrej også – det er ikke længere muligt at ændre retning så meget som tidligere, og samtidig er farten taget af vinden – det optimale for en Landrun er at lave tre punkter med en ligesidet trekant, med så lange ben som muligt, men uden fart på vinden og uden styrbarhed, er det meget svært og vores resultat rækker kun til en placering som nr. 75.

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.