Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EM 2015 - 6-7 flyvning

EM 2015 - 7 flyvning

Stævnets sjette flyvning fredag morgen bliver desværre også aflyst på grund af for meget vind.

På den 7 flyvning fredag aften er der udskrevet en enkelt task – det er stadig det meget varme vejr som forhindrer længere flyvninger om aftenen.

Tasken er Er hesitation Waltz med hele 11 forskellige mål – Alle mål ligger over byens kirketårne, men i højder på enten 2000 fod eller 3000 fod. En sjov task-setting som giver publikum i byen noget at se på.

Mens vi venter på startstedet uden for byen måler vi vinden, og lige inden start kan vi se at vinden har drejet lidt, vi vælger derfor at flytte os nogle hundrede meter længere mod syd – det går hen over terrænet og vi er glade for vores 4-hjulstræk, men pludselig går det alligevel galt og vi sidder fast. Hurtigt får vi koblet traileren af og får bilen fri, på med traileren igen og videre ned til start stedet. Lidt hektisk, men vi er alligevel klar i god tid inden den planlagte start.

Vi vælger at gå som nogle af de sidste for at have plads at manøvrere på, men vi klarer desværre ikke tasken særligt godt og må nøjes med en score på 249 meter.

Ikke godt, og vi ligger nu samlet nr. 77 – noget langt fra vores målsætning.

 

Billedet viser de mange mål over byens kirketårne

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.