Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Om os

Kim Larsen er holdets ballonskipper og naturlige leder. Holdet er bygget op omkring ham og består af familie og venner. En ballon kan flyves alene, men der skal helst mindst fire til at sætte den op og samle den efter endt flyvning. For det er tungt grej, vi slæber rundt på. Kurven vejer 56 kg., ballonhylsteret vejer 112 kg og hver gasflaske vejer i fyldt tilstand knap 50kg.

Vores balloncrew’et består af rutinerede folk, der har været med i sporten i flere år samt nye, der har oplevet glæden ved ballonsporten.

 

kim larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballonskipper

Kim Larsen

Ballonskipper siden 2010, har fløjet 150 timer. Blev allerede i første forsøg i 2011 nr. 4 ved de  danske mesterskabe. Vandt bronze både i 2012 og 2013. Er nu nummer 3 på den danske rangliste.  

 

Ballonjob:

Skipper flyver ballonen og er leder af holdet. Kim har desuden styr på holdets tekniske udstyr, der består af radioer, højdemåler, gps’er, pc’er med Windmaster, der er et special software udviklet til ballonflyvning.

Civil beskæftigelse

Selvstændig konsulent, projektleder. Forhandler af Windmaster software samt Ultramagic balloner.

 

 

Jan larsen

 

Chauffør

Jan Larsen

Har været chauffør i følgebilen for holdet siden starten. Jan har været i ballonsporten i mange år.

Jan er oprindeligt uddannet mekaniker og kan afhjælpe ethvert problem med en hammer, en gammel coladåse og en snor. Med Jan i følgebilen er vi altid sikre på at komme frem og blive hentet igen.

Ballonjob

Holdets chauffør, ansvarlig for følgebil og trailer. Hjælper på jorden ved opsætning og nedtagning, har styr på toppen af ballonen under opsætningen.

Civil beskæftigelse

Jan er lagermedarbejder.

 

 

 

 Casper

 

Crew

Casper Soland Hald

Ballonjob

Casper er en ung og frisk fyr, der er kommet til holdet kort efter det blev samlet i 2010. Er en del af holdet på jorden og i følgebilen. Er sammen med Morten i gang med oplæring som chauffør og navigatør i følgebilen. Casper betjener derudover vores windreader, der måler vindretninger og hastigheder i de forskellige luftlag. Målingerne udføres på jorden med et avanceret teknisk instrument, der er koblet til Windmaster. Casper hjælper i øvrigt med opsætning og nedtagning af ballonen og også som navigatør i bilen.

Civil beskæftigelse

Studerende.

 

 

 

 Morten

 

Crew

Morten Soland Hald

Ballonjob

Morten er som Casper en frisk fyr, der ikke er bange for at tage fat. Morten er sammen med Casper under oplæring som chauffør og navigatør i bilen. I følgebilen, fungerer Morten som navigatør og sørger for at dirrigere bilen derhen, hvor den yder bedst støtte til ballonen. Hjælper desuden med opsætning og nedtagning af ballonen, og betjener som Casper også alt det avancerede måleudstyr og radioer.

Civil beskæftigelse

I lære som elektriker.

 

 

 

 

 

Crew

Gustav Seeberg Rasslan

Ballonjob

Gustav hjælper med at klargøre kurven inden flyvning, herunder at spænde gasflaskerne fast. Derudover hjælper Gustav Jan på toppen af ballonen ved inflation. Et job der kræver god styrke og pondus.  

Civil beskæftigelse

Går i 9. klasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crew

Anna Seeberg Rasslan

Ballonjob

Anna er holdets yngste medlem og hun elsker at være med. Anna er en del af holdet på jorden og hjælper med at gøre teknik og radioer klar under opsætningen. Anna sørger også for, at vi alle sammen har, hvad vi skal bruge ved opsætning: handsker, kasketter, mad og drikke til piloten i kurven. Ved inflation hjælper Anna enten ved mundingen eller ved blæseren.

Anna er helt sikker på, at hun vil være pilot, når hun bliver 16.

Civil beskæftigelse

Går i 4. klasse.


 

 

 

 Pernille

 

 

 

 

 

 

 

 

Crewchief/navigatør

Pernille Seeberg Friis

Ballonjob

Er navigatør i kurven under flyvninger og hjælper piloten med at analysere de mange data, finder mål og hjælper med at lægge strategi for flyvningen.
Pernille er desuden crewchief på holdet og sørger for alt det praktiske, såsom indkvartering o.l.

Civil beskæftigelse

Selvstændig konsulent, projektleder it-udvikling

 

 

Crew

Henrik Rahbek Jørgensen

Ballonjob

Henrik er holdets observatør til Danmarksmesterskaberne. Derudover er han under oplæring som crew og deltager i stævner, når der er brug for en ekstra mand. Henrik hjælper med opsætning og nedtagning af ballonen og hvad der i øvrigt er brug for.

Civil beskæftigelse

Studerende.

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.