Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sponsormuligheder

Giv dine kunder en oplevelse for livet - og få mere loyale kunder!

Tilbyd forretningsforbindelser, kunder og medarbejdere en enstående og smuk flyveoplevelse, som de vil huske for altid og fortælle om til alle, de kender.

 

Susanne Westh - Tidl. corporate brand manager, DONG Energy:
"DONG Energy's to varmluftsballoner og de oplevelser,som ballonturene gennem 10 år har betydet for vores vigtigste interessenter, har simpelthen givet vores virksomhed mere loyale kunder."
 

Marianne Klockmann - Corporate sponsor & event manager DONG Energy:

Interview til sponsornyt maj 2006


Hvad er "verdens bedste" sponsorat

"Det er en meget individuel bedømmelse og afhænger af virksomhedens mål med sponsoratet. Der findes rigtig mange spændende sponsorater, fx store internationale fodboldklubber, sports ikoner osv. Men jeg tror jeg vil fremhæve en af vores egne sponsorater – luftballonen.De gæster vi har haft med på en tur, er begejstrede, og har fået en unik oplevelse. Tilmed får vi en god og anderledes eksponering af vores logo."

 

  

Standser trafikken også for at se på dine reklamer ?

 

 

Få firmaets logo trykt på en 30x16 meter stor og opsigtsvækkende reklamesøjle.

En ballon på himelen giver en fantastisk opmærksomhed. Trafikken standser og folk står ud af bilerne, kommer ud af deres huse og vinker begejstret til dem i ballonen. De kan huske virksomhedens navn og forbinder det med en positiv oplevelse.

Der er et utal af muligheder for at anvende ballonen som blikfang for din virksomhed. f.eks overflyvning af store udendørs koncerter og festivaller, eller opstil ballonen som et iøjnefaldende blikfang ved messer, konferencer eller ved firmaets årlige sommerfest.

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.