Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EM i Spanien

 

Europamasterskaberne 2011 i Leida

EM

 

Team Blue Ocean deltog ved Europamesterskaberne 2011 i Lleida i Spainen

Der afholdes Europamesterskaber hvert andet år i ulige år. I 2011 blev mesterskaberne afholdt i Lleida i Spanien – det ligger ca. 100 km. Vest for Barcelone.

Der var 83 piloter som havde kvalificeret sig til at deltage, og heriblandt Team Blue Ocean. Mesterskaberne var det første store internationale mesterskab for Team Blue Ocean. Og vi var alle meget spændte på at få lov at lege europas elite,

Vi valgte fra starten at gå til opgaven med en passende blanding af gåpåmod og ydmyghed. Selv om det er vores første store mesterskab, har både skipper og flere på holdet deltaget i store stævner før, Så vi er ikke helt ukendte med at være med på dette niveau. Men samtidig er vi også bevidste om vores begrænsninger.

Der blev gennemført 7 flyvninger med i alt 24 task, så vi fik virkelig  testet samarbejdet og lærte en masse undervejs af alle de erfarne piloter Stefan Zeberli genvandt europamesterskabet, og vi sluttede samlet som nr 68.

Undervejs fik vi lavet nogle rigtig gode resultater undervejs med en 8 plads på task 6, og en placering som nr. 22 på task 8.

Men det absolutte højdepunkt kom på den sidste flyvning, hvor vi efter mere end en times flyvning, i vindforhold som konstant skiftede endte med at kaste vores marker på 0,88 m – under en meter fra centrum af krydset. Og det vel og mærke med et gravity drop – det betyder at vi ikke må kaste markeren, men kun lade den hænge over kurve kanten og slippe den. Resultatet rakte til en 3 plads på delkonkurrencen.

Så vi sluttede EM med maner, og resultaterne lover godt for fremtiden

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.