Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Videoer

EM 2015 i Ungarn

Markerdrop - men desværre lidt for langt :-(

 

Video fra Dutch Balloon Trophy 2014

En god flyvning der var med til at sikre os en samlet 4. plads ved stævnet. På første markerdrop er vi helt inde under 2 meter, Men desværre havde stævneledelsen ikke sikret sig tilladelse fra ejeren af marken, så han kom og inden markerne var målt op indsamlede han alle markerer ind og smed dem i en stor bunke. Så kunne stævneledelsen ikke gøre andet end at annullere opgaven.

 

 

Video fra starten af første flyvning ved EM 2013

Der var kraftig vind ved jorden, men trods vinden fik vi startet fint, og allerede i små 100 meters højde lå et vindlag med kraftigt højredrej og 50 km/t. På videoen kan man se Dong-ballonen komme op i dette vindlag og få en kraftig indtrykning, indtil ballonen har optaget vinden i det nye lag.

.

 

Video fra vores træningsflyvning ved EM 2013

Første task var en Hezitation Waltz med to mål, hvor vi ikke måtte kaste markeren, men lade den glide ud over kurvekanten – her lavde vi 2,85 meter – et godt resultat selv i dette selskab

Anden task var en minimum distance double drop, hvor man skal kaste to markere så tæt på hinanden som muligt, men i to forskellige scoringsområder.

Scoringsområdet er en cirkel delt i 4 dele, hvor man kan score med en marker i hvert af to modsatte 4-dele.

Igen kum vi meget flot ind lige over midten af cirkel, og kunne droppe en marker i hvert område

Video fra vores første flyvning ved Lorraine Mondial Air Balloons 2013.

Leveret af NH Handel for Blue Ocean Balloon Team. Alle rettigheder forbeholdes.